Perustaja

Hei, ihana kun päädyit sivuilleni! Olen  Johanna, alalla 10 vuotta ollut, työntekijänä 8 vuotta ja palveluesimiehenä 2 vuotta. Suunnittelin oman yrityksen perustamista koko alalla oloni ajan, kunnes sitten vuonna 2017 unelma toteutui. Tavoitteeni on olla mahdollisimman monelle perheelle avuksi. Toiminta ajatukseni on tehdä perheiden arjesta luksusta! 

Ikäihmisten arkeen tahdon luoda turvaa ja tukea. Olipa kyse sitten kodinhoidosta, lastenhoidosta,eläintenhoidosta, keskustelutuesta tai mistä tahansa palvelustani niin kaiken teen täydellä sydämellä.  Avuksi oleminen on ihan parasta! 

Keskustelutukipalvelu Kultasydän syntyi 3 vuotta myöhemmin niin omasta, kuin asiakkaidenkin toiveista ja tarpeista. Tästä alueesta kerron tarkemmin valikosta löytyvillä sivuilla. 

 

Koulutukseni; Kotityöpalveluiden ammattitutkinto, laitoshuoltajan perustutkinto, siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto, ravitsemisalan perustutkinto, myynnin ammattitutkinto sekä sielunhoidon ja  pastoraalipsykologian perusteet (avoin yliopisto)

 

 

 

Copyright 2018 Kotipalvelu Kultasulka| Kaikki oikeudet pidetään.