Arvot

Yritykseni arvot ovat ehdoton luotettavuus, sekä ihmisen kunnioittaminen yksilönä. Jokaisella on se oma elämäntarina, johon kuuluu niin ikäviä kuin voimaannuttaviakin muistoja. Kaikki se mitä olemme elämässämme kokeneet ovat muokanneet meistä sellaisia kun nyt olemme. 

Oma koti on se maailman paras paikka, turva, paikka johon palata päivän kiireiden jälkeen lepäämään. On kunnia että voin auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti niin, ettei mieltä kodissa paina kotityöt tai mielen murheet.

Juuri siitä syystä keskustelutukipalveluni tahdoin tarjota  niin, että sinulla olisi mahdollisuus myös omalta kotisohvalta käsin  saada tarvitsemaasi tukea elämän ja arjen haasteissa. Monesti mieli on avoimillaan omassa kodissa koska ympäristö on tuttu ja turvallinen.

Kotipalveluiden osalta tunnen suurta auttamisen halua erityisesti lapsiperheille, koska itse 4 lapsen äitinä tiedän miten tärkeää vapaa aikaa on viettää kotitöiden sijasta perheen kanssa. Lapsilla on vain yksi lapsuus, ja tärkeintä siinä on aito ja kiireetön läsnäolo. Myös ikäihmiset ovat lähellä sydäntäni. 

Empatia, läsnäolo, aitous, ammattitaito. Nämä neljä ominaisuutta tekevät palvelustani ainutlaatuisen, ja korostuvat etenkin keskustelutukipalveluissani. 

 

Copyright 2018 Kotipalvelu Kultasulka| Kaikki oikeudet pidetään.